Payment with Klarna
Fri frakt vid 799:- / Snabb leverans / Fri retur

Om oss

Hösten 2018 var vi för första gången på väg till yogans hemland, Indien, för en två veckor långt retreat. Som ofta när man tar tid att bara vara, långt från vardagen, så uppstod tid för reflektion och eftertanke. Ett av ämnena som diskuterades flitigt var all plast vi konsumerar på olika sätt och hur den påverkar oss och den miljö vi lever i. Vår uppmärksamhet riktades mot vad de kläder vi utövade vår yoga i, var tillverkade av. Vi noterade att de som bodde och arbetade på retreaten utövade all sin yoga i kläder av naturmaterial såsom bomull eller linne. För dem var det självklart att utöva sin praktik – med fokus på andningen - i material som naturligt lät kroppen andas.

Hos oss började ett frö gro. En längtan efter att få bidra till att fler i Europa och Sverige skulle få upp ögonen för vad vi utövar vår yoga i. Vi började känna att vi ville ge fler möjligheten att få uppleva det vi nu fick prova på, nämligen att det du har på dig när du utövar yoga faktiskt kan hjälpa dig att ta dig till din nästa nivå. Med massor av idéer och tankar ´började vår vistelse lida mot sitt slut och vi påbörjade, motvilligt, vår resa hemåt. Inte visste vi då att själva resan skulle hjälpa oss att nå det vi längtade efter…

Under ett byte på en flygplats fick vi syn på yogakläder vi aldrig sett i Sverige. Trots tidsbrist kände vi att vi bara måste titta närmare. Fantastiska kläder i den mjukaste ekologiska bomull uppenbarade sig, och byxor och toppar bytte snabbt ägare. I väntan vid gaten kunde vi inte hålla oss utan började söka på märket vi hittat och insåg att det inte gick att få tag på i Europa. Det blev början på en helt ny resa…Precis där och då bestämde vi oss för att starta EcoYog of Sweden – en handelsplats för autentiska yogaprodukter i naturmaterial som håller hög kvalitet.

Unikt är att vi erbjuder ett stort sortiment helt plastfria kläder och tillbehör.

Välkomna till vår vision, som blev  EcoYog of Sweden!

Vi är så tacksamma för att just du är här.

Susan och Maria